Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Adsorption at the air–water interface and emulsification properties of grain legume protein derivatives from pea and broad bean
 
 
Titel: Adsorption at the air–water interface and emulsification properties of grain legume protein derivatives from pea and broad bean
Auteur: Tsoukala, A.
Papalamprou, E.
Makri, E.
Doxastakis, G.
Braudo, E.E.
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 53 (2006) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland