Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effects of milk protein type and pre-heating on physical stability of whipped and frozen emulsions
 
 
Titel: Effects of milk protein type and pre-heating on physical stability of whipped and frozen emulsions
Auteur: Sourdet, Stéphanie
Relkin, Perla
César, Bertrand
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 31 (2003) nr. 1-4 pagina's 10 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland