Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 124 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in emulsifying properties of whey protein–Rhamnolipid conjugates through short-time heat treatment
 
 
Titel: Improvement in emulsifying properties of whey protein–Rhamnolipid conjugates through short-time heat treatment
Auteur: Zhang, Guorui
Li, Yuhang
Song, Tianwen
Bao, Mutai
Li, Yiming
Li, Ximing
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 181 () nr. C pagina's 688-695
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 124 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland