Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Use of riboflavin to reduce decay and extend the shelf-life of fresh-cut sweet pepper
 
 
Titel: Use of riboflavin to reduce decay and extend the shelf-life of fresh-cut sweet pepper
Auteur: Pintos, FM
Lemoine, ML
Gergoff Grozeff, GE
Hasperué, HJ
Vicente, AR
Rodoni, LM
Verschenen in: Postharvest biology and technology
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring