Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Do sensory constructs underlying a multidimensional sensory attribute moderate the effect of information on its perception? A case study of nuttiness in soymilk
 
 
Titel: Do sensory constructs underlying a multidimensional sensory attribute moderate the effect of information on its perception? A case study of nuttiness in soymilk
Auteur: Kim, Min-Ji
Hong, Jae-Hee
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 40 (2015) nr. PA pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland