Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of supercritical CO2 and olive leaf extract on the structural, thermal and mechanical properties of an impregnated food packaging film
 
 
Titel: Effect of supercritical CO2 and olive leaf extract on the structural, thermal and mechanical properties of an impregnated food packaging film
Auteur: Cejudo Bastante, C.
Cran, M.J.
Casas Cardoso, L.
Mantell Serrano, C.
Martínez de la Ossa, E.J.
Bigger, S.W.
Verschenen in: The Journal of supercritical fluids
Paginering: Jaargang 145 (2019) nr. C pagina's 181-191
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland