Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Effects of red wine intake on human salivary antiradical capacity and total polyphenol content
 
 
Titel: Effects of red wine intake on human salivary antiradical capacity and total polyphenol content
Auteur: Varoni, Elena Maria
Vitalini, Sara
Contino, Daniele
Lodi, Giovanni
Simonetti, Paolo
Gardana, Claudio
Sardella, Andrea
Carrassi, Antonio
Iriti, Marcello
Verschenen in: Food and chemical toxicology
Paginering: Jaargang 58 (2013) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland