Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fat content, casing type and smoking procedures on PAHs contents of Portuguese traditional dry fermented sausages
 
 
Titel: Effect of fat content, casing type and smoking procedures on PAHs contents of Portuguese traditional dry fermented sausages
Auteur: Gomes, A.
Santos, C.
Almeida, J.
Elias, M.
Roseiro, L.C.
Verschenen in: Food and chemical toxicology
Paginering: Jaargang 58 (2013) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland