Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Levels of organochlorine contaminants in organic and conventional cheeses and their impact on the health of consumers: An independent study in the Canary Islands (Spain)
 
 
Titel: Levels of organochlorine contaminants in organic and conventional cheeses and their impact on the health of consumers: An independent study in the Canary Islands (Spain)
Auteur: Almeida-González, Maira
Luzardo, Octavio P.
Zumbado, Manuel
Rodríguez-Hernández, Ángel
Ruiz-Suárez, Norberto
Sangil, Marta
Camacho, María
Henríquez-Hernández, Luis A.
Boada, Luis D.
Verschenen in: Food and chemical toxicology
Paginering: Jaargang 50 (2012) nr. 12 pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland