Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking time on mutagen formation in smoke, crust and pan residue from pan-broiled pork
 
 
Titel: Effect of cooking time on mutagen formation in smoke, crust and pan residue from pan-broiled pork
Auteur: Berg, I.
Övervik, E.
Gustafsson, J.-Å.
Verschenen in: Food and chemical toxicology
Paginering: Jaargang 28 (1990) nr. 6 pagina's 6 p.
Jaar: 1990
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland