Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Do conventional cooking methods alter concentrations of per- and polyfluoroalkyl substances (PFASs) in seafood?
 
 
Titel: Do conventional cooking methods alter concentrations of per- and polyfluoroalkyl substances (PFASs) in seafood?
Auteur: Taylor, Matthew D.
Nilsson, Sandra
Bräunig, Jennifer
Bowles, Karl C.
Cole, Victoria
Moltschaniwskyj, Natalie A.
Mueller, Jochen F.
Verschenen in: Food and chemical toxicology
Paginering: Jaargang 127 (2019) nr. C pagina's 280-287
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland