Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Modulating the textural and structural characteristics of curdlan-potato protein gel with different concentrations
 
 
Titel: Modulating the textural and structural characteristics of curdlan-potato protein gel with different concentrations
Auteur: Teng, Wenxiu
Yang, Zuoqian
Wang, Nan
Tian, Jie
Pu, Zimei
He, Xiaoyang
Wu, Chunhua
Wen, Chengrong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland