Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Modification of pectin with high-pressure processing treatment of fresh orange peel before pectin extraction: Part II. The effects on gelling capacity and emulsifying properties of pectin
 
 
Titel: Modification of pectin with high-pressure processing treatment of fresh orange peel before pectin extraction: Part II. The effects on gelling capacity and emulsifying properties of pectin
Auteur: Zhao, Wei
Xu, Yixiang
Dorado, Christina
Bai, Jinhe
Chau, Hoa K.
Hotchkiss, Arland T.
Yadav, Madhav P.
Cameron, Randall G.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland