Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Impact of heat-set and cold-set gelling polysaccharides on potato protein gelation: Gellan gum, agar, and methylcellulose
 
 
Titel: Impact of heat-set and cold-set gelling polysaccharides on potato protein gelation: Gellan gum, agar, and methylcellulose
Auteur: Ryu, Jaekun
McClements, David Julian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland