Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Formation of casein and maltodextrin conjugates using shear and their effect on the stability of total nutrient emulsion based on homogenization
 
 
Titel: Formation of casein and maltodextrin conjugates using shear and their effect on the stability of total nutrient emulsion based on homogenization
Auteur: Yu, Qun
Wu, Hua
Fan, Liuping
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland