Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Flours from microwave-treated buckwheat grains improve the physical properties and nutritional quality of gluten-free bread
 
 
Titel: Flours from microwave-treated buckwheat grains improve the physical properties and nutritional quality of gluten-free bread
Auteur: Vicente, Ainhoa
Villanueva, Marina
Caballero, Pedro A.
Lazaridou, Athina
Biliaderis, Costas G.
Ronda, Felicidad
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland