Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the storage stability of mulberry anthocyanin extract through ternary complex with whey protein isolate and ferulic acid at neutral pH: Investigation of binding mechanisms
 
 
Titel: Enhancing the storage stability of mulberry anthocyanin extract through ternary complex with whey protein isolate and ferulic acid at neutral pH: Investigation of binding mechanisms
Auteur: Cheng, Yong
Chen, Xi
Yang, Tian
Wang, Zhaojun
Chen, Qiuming
Zeng, Maomao
Qin, Fang
Chen, Jie
He, Zhiyong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland