Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Effects of soybean β-conglycinin subunits composition on its emulsifying properties and the mechanism
 
 
Titel: Effects of soybean β-conglycinin subunits composition on its emulsifying properties and the mechanism
Auteur: Wu, Chang
Ju, Qian
Yuan, Yanqiu
Wang, Jieru
Wu, Fengyan
Hu, Yayun
Luan, Guangzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland