Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Alleviative effects of carboxymethyl chitosan on the quality deterioration of frozen rice dough during freeze thaw cycles
 
 
Titel: Alleviative effects of carboxymethyl chitosan on the quality deterioration of frozen rice dough during freeze thaw cycles
Auteur: Wei, Qi
Zhang, Ge
Xie, Jing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland