Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and digestive characteristics of a novel soybean lipophilic protein-hydroxypropyl methylcellulose-calcium chloride thermosensitive emulsion gel
 
 
Titel: Preparation and digestive characteristics of a novel soybean lipophilic protein-hydroxypropyl methylcellulose-calcium chloride thermosensitive emulsion gel
Auteur: Zhong, Mingming
Xie, Fengying
Zhang, Shuang
Sun, Yufan
Qi, Baokun
Li, Yang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland