Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Hydrocolloids from quince seed: Extraction, characterization, and study of their emulsifying/stabilizing capacity
 
 
Titel: Hydrocolloids from quince seed: Extraction, characterization, and study of their emulsifying/stabilizing capacity
Auteur: Ritzoulis, Christos
Marini, Emmanouela
Aslanidou, Alexandra
Georgiadis, Nikolaos
Karayannakidis, Panayotis D.
Koukiotis, Christos
Filotheou, Andreas
Lousinian, Sylvie
Tzimpilis, Evangelos
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 42 (2014) nr. P1 pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland