Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 100 gevonden artikelen
 
 
  The modification of the molecular and thermodynamic parameters of the low-DE potato maltodextrin in an aqueous medium through the interactions with anionic small-molecule surfactants
 
 
Titel: The modification of the molecular and thermodynamic parameters of the low-DE potato maltodextrin in an aqueous medium through the interactions with anionic small-molecule surfactants
Auteur: Anokhina, Maria S.
Semenova, Maria G.
Belyakova, Larisa E.
Polikarpov, Yurii N.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 5-6 pagina's 11 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland