Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Isolation and investigation of emulsifying properties of surface-active substances from rice bran
 
 
Titel: Isolation and investigation of emulsifying properties of surface-active substances from rice bran
Auteur: Yun, S.E.
Hong, S.T.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 21 (2007) nr. 5-6 pagina's 6 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland