Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Drying and smoking of meat: heat and mass transfer modeling and experimental analysis
 
 
Titel: Drying and smoking of meat: heat and mass transfer modeling and experimental analysis
Auteur: Sebastian, P.
Bruneau, D.
Collignan, A.
Rivier, M.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 70 (2005) nr. 2 pagina's 17 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland