Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonication for tomato pectinmethylesterase inactivation: effect of cavitation intensity and temperature on inactivation
 
 
Titel: Ultrasonication for tomato pectinmethylesterase inactivation: effect of cavitation intensity and temperature on inactivation
Auteur: Raviyan, P.
Zhang, Z.
Feng, H.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 70 (2005) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland