Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Xanthan and locust bean gum influence on the rheology and structure of a white model-sauce
 
 
Titel: Xanthan and locust bean gum influence on the rheology and structure of a white model-sauce
Auteur: Mandala, I.G
Savvas, T.P
Kostaropoulos, A.E
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 64 (2004) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland