Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of electrodialysis and cold treatment on an industrial scale for tartrate stabilization of sherry wines
 
 
Titel: Comparison of electrodialysis and cold treatment on an industrial scale for tartrate stabilization of sherry wines
Auteur: Gómez Benı́tez, J
Palacios Macı́as, V.M
Szekely Gorostiaga, P
Veas López, R
Pérez Rodrı́guez, L
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 58 (2003) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland