Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Use of response surface methodology to produce functional short dough biscuits
 
 
Titel: Use of response surface methodology to produce functional short dough biscuits
Auteur: Gallagher, E
O’Brien, C.M
Scannell, A.G.M
Arendt, E.K
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 56 (2003) nr. 2-3 pagina's 3 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland