Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Ascorbic acid losses during processing of French fries and potato chips
 
 
Titel: Ascorbic acid losses during processing of French fries and potato chips
Auteur: Haase, N.U
Weber, L
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 56 (2003) nr. 2-3 pagina's 3 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 36 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland