Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Water sorption isotherms of foods and foodstuffs: BET or GAB parameters?
 
 
Titel: Water sorption isotherms of foods and foodstuffs: BET or GAB parameters?
Auteur: Timmermann, E.O.
Chirife, J.
Iglesias, H.A.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 48 (2001) nr. 1 pagina's 13 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland