Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Loss of solutes during blanching of mushrooms (Agaricus bisporus) as a result of shrinkage and extraction
 
 
Titel: Loss of solutes during blanching of mushrooms (Agaricus bisporus) as a result of shrinkage and extraction
Auteur: Biekman, E.S.A.
Kroese-Hoedeman, H.I.
Schijvens, E.P.H.M.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 28 (1996) nr. 2 pagina's 14 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland