Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and comparison of α-lactalbumin pre-and post-emulsion
 
 
Titel: Characterization and comparison of α-lactalbumin pre-and post-emulsion
Auteur: Qayum, Abdul
Chen, Wei
Ma, Ling
Li, Tianqi
Hussain, Muhammad
Bilawal, Akhunzada
Jiang, Zhanmei
Hou, Juncai
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 269 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland