Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Stability evaluation of turmeric extract nanoemulsion powder after application in milk as a food model
 
 
Titel: Stability evaluation of turmeric extract nanoemulsion powder after application in milk as a food model
Auteur: Park, Sung Jin
Hong, Su Jung
Garcia, Coralia V.
Lee, Su Bi
Shin, Gye Hwa
Kim, Jun Tae
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 259 (2019) nr. C pagina's 12-20
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland