Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  High moisture extrusion of wheat gluten: Relationship between process parameters, protein polymerization, and final product characteristics
 
 
Titel: High moisture extrusion of wheat gluten: Relationship between process parameters, protein polymerization, and final product characteristics
Auteur: Pietsch, Valerie L.
Werner, Romy
Karbstein, Heike P.
Emin, M. Azad
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 259 (2019) nr. C pagina's 3-11
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland