Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Application of electrical impedance spectroscopy and rheology to monitor changes in olive (Olea europaea L.) pulp during cold-pressed oil extraction
 
 
Titel: Application of electrical impedance spectroscopy and rheology to monitor changes in olive (Olea europaea L.) pulp during cold-pressed oil extraction
Auteur: Yang, Shuo
Hallett, Ian
Oh, H. Eustina
Woolf, Allan B.
Wong, Marie
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 245 (2019) nr. C pagina's 96-103
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland