Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Thermal transitions and enthalpic relaxations as related to the stability of microencapsulated paprika powders
 
 
Titel: Thermal transitions and enthalpic relaxations as related to the stability of microencapsulated paprika powders
Auteur: Porras-Saavedra, Josefina
Favre, Leonardo Cristian
Alamilla-Beltrán, Liliana
Mazzobre, María Florencia
Gutiérrez-López, Gustavo Fidel
Buera, María del Pilar
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 245 (2019) nr. C pagina's 88-95
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland