Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Protein content evaluation of processed pork meats based on a novel single shot (snapshot) hyperspectral imaging sensor
 
 
Titel: Protein content evaluation of processed pork meats based on a novel single shot (snapshot) hyperspectral imaging sensor
Auteur: Ma, Ji
Sun, Da-Wen
Pu, Hongbin
Wei, Qingyi
Wang, Xiaomei
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 240 (2019) nr. C pagina's 207-213
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland