Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effects of κ-carrageenan on the structure and rheological properties of fish gelatin
 
 
Titel: Effects of κ-carrageenan on the structure and rheological properties of fish gelatin
Auteur: Sow, Li Cheng
Nicole Chong, Jia Min
Liao, Qiu Xu
Yang, Hongshun
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 239 (2018) nr. C pagina's 92-103
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland