Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the drying step in the steam-jet granulation process of dairy powders
 
 
Titel: Influence of the drying step in the steam-jet granulation process of dairy powders
Auteur: Person, Mathieu
Cuq, Bernard
Duri, Agnès
Le Floch-Fouéré, Cécile
Schuck, Pierre
Jeantet, Romain
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 239 (2018) nr. C pagina's 33-39
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland