Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties and microstructure of soy protein isolate /κ-carrageenan gels under high-speed shear treatment
 
 
Titel: Rheological properties and microstructure of soy protein isolate /κ-carrageenan gels under high-speed shear treatment
Auteur: Bi, Chong-hao
Zhu, Ying-dan
Li, Lu-tong
Zhang, Yu-lai
Hua, Zhe
Zhu, Jia-yi
Liu, Yi
Liu, Yu-de
Huang, Zhi-gang
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 236 (2018) nr. C pagina's 44-50
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland