Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of tomato soluble solids content and pH by spatially-resolved and conventional Vis/NIR spectroscopy
 
 
Titel: Assessment of tomato soluble solids content and pH by spatially-resolved and conventional Vis/NIR spectroscopy
Auteur: Huang, Yuping
Lu, Renfu
Chen, Kunjie
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 236 (2018) nr. C pagina's 19-28
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland