Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical characterization and oxidative stability of fish oil-loaded electrosprayed capsules: Combined use of whey protein and carbohydrates as wall materials
 
 
Titel: Physicochemical characterization and oxidative stability of fish oil-loaded electrosprayed capsules: Combined use of whey protein and carbohydrates as wall materials
Auteur: García-Moreno, Pedro J.
Pelayo, Andres
Yu, Sen
Busolo, María
Lagaron, Jose M.
Chronakis, Ioannis S.
Jacobsen, Charlotte
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 231 (2018) nr. C pagina's 42-53
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland