Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Extending protein functionality: Microfluidization of heat denatured whey protein fibrils
 
 
Titel: Extending protein functionality: Microfluidization of heat denatured whey protein fibrils
Auteur: Koo, Charmaine K.W.
Chung, Cheryl
Ogren, Thaddao
Mutilangi, William
McClements, David Julian
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 223 (2018) nr. C pagina's 189-196
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland