Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Bioactive compounds as functional food ingredients: characterization in model system and sensory evaluation in chocolate milk
 
 
Titel: Bioactive compounds as functional food ingredients: characterization in model system and sensory evaluation in chocolate milk
Auteur: Marsanasco, Marina
Márquez, Andrés L.
Wagner, Jorge R.
Chiaramoni, Nadia S.
Alonso, Silvia del V.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 166 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland