Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: Viscoelastic and rheological characterization
 
 
Titel: Nanocomposite-forming solutions based on cassava starch and laponite: Viscoelastic and rheological characterization
Auteur: Valencia, Germán Ayala
Moraes, Izabel Cristina Freitas
Hilliou, Loic Hugues Gilles
Lourenço, Rodrigo Vinicius
Sobral, Paulo José do Amaral
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 166 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland