Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Aerated whey protein gels as new food matrices: Effect of thermal treatment over microstructure and textural properties
 
 
Titel: Aerated whey protein gels as new food matrices: Effect of thermal treatment over microstructure and textural properties
Auteur: Orrego, Macarena
Troncoso, Elizabeth
Zúñiga, Rommy N.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 163 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland