Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The use of CTAB and citric acid as templating agents in production of highly-porous lactose particles
 
 
Titel: The use of CTAB and citric acid as templating agents in production of highly-porous lactose particles
Auteur: Ebrahimi, Amirali
Saffari, Morteza
Langrish, Timothy
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 156 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland