Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The effect of hydrocolloids on producing stable foams based on the whey protein concentrate (WPC)
 
 
Titel: The effect of hydrocolloids on producing stable foams based on the whey protein concentrate (WPC)
Auteur: Liszka-Skoczylas, Marta
Ptaszek, Anna
Żmudziński, Daniel
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 129 (2014) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland