Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Kinetics of viscosity reduction of pectin solutions using a pectinase formulation at high hydrostatic pressure
 
 
Titel: Kinetics of viscosity reduction of pectin solutions using a pectinase formulation at high hydrostatic pressure
Auteur: Tomlin, B.D.
Jones, S.E.
Teixeira, A.A.
Correll, M.J.
Reyes-De-Corcuera, J.I.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 129 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland