Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Effect of surface tension and viscosity on the surface stickiness of carbohydrate and protein solutions” [J. Food Eng. 79 (2007) 1136–1143]
 
 
Titel: Corrigendum to “Effect of surface tension and viscosity on the surface stickiness of carbohydrate and protein solutions” [J. Food Eng. 79 (2007) 1136–1143]
Auteur: Adhikari, B.
Howes, T.
Shrestha, A.
Bhandari, B.R.
Verschenen in: Journal of food engineering
Paginering: Jaargang 129 (2014) nr. C pagina's 1 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland